Despre Noi

DESPRE NOI

Sânpetru Residence

Sânpetru Residence este un complex prestigios situat la poalele Rezervației Naturale Lempeș. Suntem în plină dezvoltare, încă din 2007, fără întrerupere din cauza crizei financiare, a pandemiei sau a războiului. Cartierul a devenit un loc deosebit pentru peste 5000 de locuitori datorită construcțiilor de calitate și facilităților oferite. De mai bine de 5 ani construim doar din resurse proprii, fără credite bancare, reușind astfel să creăm o stabilitate atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri.

Cu un echilibru perfect între spațiile verzi și zonele construite, Sânpetru Residence oferă o viață confortabilă și relaxantă în mijlocul naturii.

Complexul pune la dispoziție o varietate de unități locative, de la garsoniere moderne până la apartamente cu 2 și 3 camere, fiecare având finisaje de înaltă calitate pentru confortul maxim al locuitorilor. În plus, cartierul este în continuă dezvoltare, aducând astfel noi oportunități pentru cei care își doresc să locuiască aici.

0 +
Ani De Experiență
0 +
Proiecte Finalizate
0 +
Partneri
0 +
Locuitori

Fii parte din familia Sânpetru Residence

Devino locatar și alăturăte comunității noastre și experiențează energia primitoare care înconjoară zonele noastre rezidențiale.

LOCUINȚE PENTRU TOATĂ LUMEA

Viziunea Noastră

Dezvoltatorul își propune să ofere locuințe moderne și de calitate, îmbinate cu facilități recreative și spații verzi, pentru a crea un mediu plăcut și armonios pentru rezidenți. Prin construirea unei comunități primitoare și pline de energie pozitivă, Sânpetru Residence își dorește să devină alegerea preferată pentru cei care caută un cămin în care să se simtă cu adevărat acasă.

Case pentru toată lumea

Comunitatea vibrantă și plină de energie primitoare vă așteaptă cu mare drag.

Preț competitiv

Prețurile locuințelor noastre vă oferă probabil cel mai bun raport calitate/preț!

Locație premium

Zonele noastre rezidențiale sunt situate la doar zece minute de Municipiul Brașov, unde puteți găsii oportunități multiple.

AGENȚII NOȘTRI

Echipa Noastră

Colegii noștri sunt mereu gata de a te ajuta în a-ți găsi noua locuință ideală pentru familia ta.

Alexandra Maria Bobe

Agent Vânzări

Oana Sava

Agent Vânzări

Claudia Fazacas

Agent Vânzări