Cu ce este Sânpetru Residence mai diferit?

Ce ne diferențiază pe noi?

  1. Construim din anul 2007 fără întrerupere, indiferent de contextul avut (criza din 2008, COVID, război ce a impactat foarte mult creșterea prețurilor la materia primă, etc.).
  2. De mai bine de 5 ani de zile construim imobilele doar din surse proprii, fără credite bancare, reușind astfel să creăm o stabilitate atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri.
  3. Locația dezvoltării ansamblurilor: în imediata apropiere a Rezervației Naturale Lempeș. În acest fel, locatarii au parte atât de intimitate, sunt protejați de aglomerația orașului și în același timp au parte de priveliști minunate, apusuri si răsărituri de neuitat.
  4. Pentru a răspunde cât mai multor dorințe în materie de spațiu și arhitectură, în cadrul ansamblurilor noastre, în funcție de preferințe, poți alege între locuințe cuplate, dar și apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. Toate sunt concepute pentru a avea echilibrul potrivit între confort, utilitate și spațiu.
  5. Apartamente cu grădină proprie – fiecare bloc a fost proiectat astfel încât imobilele de la parter să beneficieze de grădină proprie.
  6. Investim în finisaje de calitate.
    • Clădirile sunt construite, integral, din cărămidă de 30 de cm, izolate termic, la exterior, cu polistiren de 10 cm;
    • Fundațiile, grinzile și planșeurile sunt realizate din beton armat;
    • Compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă, cu proprietăți fonoizolante;
    • Băile sunt prevăzute cu plăci de gips carton RBI, rezistente la umezeala;
    • Pardoselile din living și din dormitoare sunt finisate cu parchet laminat, de 8mm grosime, cele din bucătărie și băi din pardoseli ceramice, iar terasele sunt placate cu gresie de exterior, rezistentă la îngheț.
  • Placări ceramice de calitate (pe pereți, în băi și bucătărie) pot fi alese dintr-o gamă variată de opțiuni.
  • Încercăm pe cât posibil să ținem pasul cu noutățile din construcții, din acest motiv, la ultimele proiecte încălzirea în pardoseala nu mai este o opțiune, este unica variantă, iar izolația exterioară este făcuta cu vată bazaltică în loc de polistiren.

 

  1. Locuri de joaca – cei mici se pot bucura de activități în aer liber, într-o zonă de maximă siguranța, fie într-unul dintre cele 2 locuri de joacă, special amenajate, fie pe terasa sau grădina aferente imobilului. În plus, zona dispune și de teren de sport multifuncțional, unic ca și investiție privată în Brașov.
  2. Spațiu de joacă pentru animalele de companie  – Pentru că iubim animalele, nu puteam să nu proiectăm ceva care să fie doar despre ele. Tocmai din acest motiv, în cel de-al 4-lea proiect al nostru, care este în curs de dezvoltare, a fost gândit un loc special pentru necuvântătoarele din viața noastră.
  3. Costurile de administrare sunt la un nivel minim în comparație cu municipiul Brașov.
  • Locuri de parcare la un preț foarte accesibil pentru toată lumea.
  • Toate străzile sunt asfaltate și iluminate – LED (investiții private – cu donație ulterioară către Primăria Sânpetru).

Ne aflăm în continuă dezvoltare:

Demarăm al treilea proiect al nostru –  Roka Village by Sânpetru Residence, un ansamblu rezidențial fascinant, situat la poalele Dealului Lempeș.

Oferă o gamă variată de locuințe moderne, tipurile acestora fiind proiectate în 3 module, printre care locuințe cuplate, dar și apartamente în vile, toate având un regim de înălțime P+1E+M.

Proiectul cuprinde un număr de aproximativ 160 de locuințe dar și spații comerciale fiind desfășurat pe o suprafață de peste 2.5 ha, reușind astfel să oferim multiple zone verzi în cadrul cartierului. Bineînțeles, la fel ca în fiecare ansamblu edificat de către noi, nici din acesta nu va lipsi un loc de joacă destinat tuturor categoriilor de vârstă. Toată infrastructura va fi susținută din surse proprii, inclusiv iluminatul și asfaltarea străzilor.