Termeni și condiții

Prin utilizarea acestui site este inteles ca acceptati termenii si conditiile de mai jos. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Drepturi de autor si marci inregistrate

Drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut al site-ului, incluzind fara limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animatiile, software si alte elemente similare (Continutul), apartin in exclusivitate Sanpetruresidence.ro. Folosirea continutului acestui site fara acordul Sanpetruresidence.ro este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Orice continut care consta intr-o marca, logo, sau marca industriala reprezinta marca inregistrata a carei utilizare este strict interzisa fara permisiunea in scris a titularului marcii.

 

Limitatea responsabilitatii

Utilizarea acestui site reprezinta in totalitate optiunea dumneavoastra.

Sanpetruresidence.rosau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura (inclusiv daune provocate de virusi care ar putea sa va infecteze computerul, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor) rezultate in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau materiale audio de pe acest site. Desi va depune toate eforturile in acest sens, Sanpetruresidence.ronu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, si ca utilizarea site-ului este lipsita de riscuri. Sanpetruresidence.roare dreptul exclusiv de a stabili continutul si forma acestui site si de a-l modifica in orice moment, fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile, fara a cere vreun acord si fara ca pentru aceasta (modificarea) sa poata fi obligat sa raspunda oricand, catre oricine si in orice conditii.

 

Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul www.Sanpetruresidence.ro contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat Sanpetruresidence.ro. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Sanpetruresidence.ronu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri care se acceseaza prin link-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Sanpetruresidence.roisi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri: incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti, sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare, nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop, nu ofera o securitate adecvata, contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau sunt licentioase sau calomnioase. Sanpetruresidence.ronu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri, aceasta reprezinta in intregime optiunea dumneavoastra.

 

Utilizarea site-ului www.sanpetruresidence.ro

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra, utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor, etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

 

Modificari

Sanpetruresidence.roisi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dumneavoastra.

 

Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste conditii de utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile conditiilor de utilizare si/sau continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste conditii de utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

 

10.1. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata („Legea nr. 677/2001”), societatea va colecta datele cu caracter personal ale utilizatorilor, numai in scopuri comerciale si de marketing, crearii contului utilizatorilor pe site, asigurarii abonamentului utilizatorilor la newsletter, precum si in scopuri de comunicare directa prin SMS sau telefon.

10.2. Societatea se obliga sa respecte urmatoarele obligatii:

  1. a) va actiona intocmai pentru realizarea scopului susmentionat;
  2. b) va aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Prin accesarea site-ului, inregistrarea Contului si/sau abonarea la newsletter, utilizatorul confirma si este de acord, in mod expres si neechivoc, ca societatea sa prelucreze datele sale cu caracter personal pentru realizarea scopului de mai sus.

10.3. Societatea va prelucra datele cu caracter personal ale utilizatorului pe intreaga perioada de timp necesara atingerii scopului de mai sus si chiar ulterior, in conformitate cu legislatia aplicabila.

10.4. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, utilizatorul are, in calitate de persoana vizata, urmatoarele drepturi:

  1. a) dreptul de a obtine de la Societate, la cerere si in mod gratuit, dupa caz, confirmarea ca datele sale cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de Societate sau de Partenerii sai comerciali, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte, transformarea acestora in date anonime, precum si notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform celor de mai sus;
  2. b) dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza;
  3. c) dreptul de a cere si de a obtine retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii utilizatorului, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte sau reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care il afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date astfel cum a fost descrisa anterior;
  4. d) dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si/sau justitiei pentru apararea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia societatii. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal necesare pentru realizarea scopului mentionat mai sus, precum si solicitarea ulterioara de stergere a datelor personale ale utilizatorului implica stergerea din sistem a contului utilizatorului si/sau dezabonarea de la newsletter si imposibilitatea de a primi informatii despre promotiile societatii.

Daca unele dintre datele Utilizatorului sunt incorecte, acesta este rugat sa contacteze societatea cat mai curand posibil.