Sânpetru Residence – Un cartier, situat nu departe de agitația Brașovului, la poalele Rezervației Naturale Lempeș, a cărui construcție a început în anul 2007 și continuă și în momentul de față. Principalul scop al amplasării în această zonă, a fost acela de a oferi rezidenților Liniștea de Acasă. Până azi, de această liniște se bucură peste 4.000 de persoane, care, cu siguranță, când au optat pentru ansamblul nostru, au dorit să evadeze din aglomerația urbană, din zonele poluate ale orașului și, totodată, să se bucure de intimitate.

FEEDBACK-UL LOCATARILOR NOȘTRI

Ce înseamnă pentru locatarii actuali, Sânpetru Residence?

Un stil de viață, asta pentru că totul este gândit în cel mai mic detaliu, pentru a oferi un maxim de confort, începând cu finisajele interioare, cu tot ceea ce înseamnă infrastructură și terminând cu facilitățile din cadrul ansamblului ( loc de joacă pentru copii, salon de înfrumusețare, cu centru de masaj și coafor, un marketstore.

Un complex de anvergură, dat fiind faptul că numărul unităților locative, până în prezent, este de peste 500, expansiunea acestuia continuând, după cum urmează:

Un cartier liniștit, unde își știu copii în siguranță, în timp ce se joacă în locul de joacă, special amenajat sau pe terasa, ori grădina, aferente imobilului. Locul în care circulația auto se face responsabil, mai ales datorită faptului că fiecare stradă din cadrul complexului, deține opritoare, montate pe asfalt.

Un loc relaxant, în care, marea majoritate dintre ei, își petrec timpul liber, alături de prieteni buni, care au achiziționat, la rândul lor, un apartament aici, tocmai prin prisma recomandărilor primite de la ei.

Un loc unde stelele se văd altfel, asta pentru că nu există construcții cu regim mare de înălțime și, mai ales, pentru că ”vecinul lor”, dealul Lempeș, este înțelegător, găzduindu-i, în fiecare seară, când simt nevoia să admire cerul înstelat. Tocmai din acest motiv, ne-am gândit ca fiecare stradă din cadrul cartierului nostru, să poarte o denumire aparte, precum Uranus sau Marte iar vilele să fie grupate în Constelații.

Un cartier verde, asta pentru că proporțiile sunt relativ egale, atunci când discutăm de spațiile verzi, aferente complexului și suprafața construită, din cadrul acestuia.

Un proiect competitiv, din punct de vedere raport calitate/preț deoarece, odată ce s-au convins de oferta și atmosfera propuse de Sânpetru Residence, argumentul final pentru încheierea tranzacției, a fost reprezentat de prețul corect.

Părerea actualilor locatari ai Sânpetru Residence, o cunoaștem. Astfel, dorim să o aflăm și pe a ta, pe viitor, după ce te vei fi mutat aici, Acasă!