Amplasare

Localizare:

Fiind localizat în N-E Brașovului, la o distanță de doar 3,5 km față de oraș, ansamblul rezidențial Sânpetru Residence poate fi reperat ușor, fiind situat în partea dreaptă a localității Sânpetru, cum veniți dinspre Brașov, în imediata vecinătate a rezervației naturale, Dealul Lempeș.


Vecinul nostru, Dealul Lempeș

Sânpetru Residence se încadrează, în mod natural, în peisajul din imediata proximitate a rezervației naturale Dealul Lempeș. Astfel, acesta a fost conceput într-o manieră care să ofere un maxim de confort, locatarilor săi. Am luat în calcul toți factorii componenți, pentru un ansamblu rezidențial reușit, de la analizele de sol, până la partea de infrastructură, la planul de urbanism, la design-ul arhitectural, cel ambiental și mai ales, la factorii climaterici și încadrarea zonală.


Încadrare generală-Sânpetru

Sânpetru a devenit așezare locuită, datorită „grupului celor 100 de prejmereni”. Aceștia erau coloniști și cavaleri teutoni, care s-au mutat pe aceste locuri, venind dinspre Prejmer. Sub numele de Mons Sanctis Petri, satul este pomenit abia la 1240.


Contactați-ne:

Gorgu Daniel
Manager Vânzări

Recomandate:

Sânpetru Residence | Apartamente şi Vile de vânzare în Brașov